Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Kasten DTP HOME TV WANDELEMENT BOEKENREK COSMO KLEIN, OPEN REKKEN

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 770,00
In winkelwagen

CS 606050
DTP-startpagina
220x40x40 cm
gerecycled teakhout


De DTP Home Cosmo boekenkast/ tv wall element heeft 4 open vakken en is een van de vele modellen uit de Cosmo serie. Het meubel is gemaakt van gerecycled teakhout, waarvan de buitenzijde met een zwarte beits is afgewerkt. Cosmo is een prachtige serie met contrasten en strakke lijnen.

Deze boekenkast is 220 cm hoog en 40 cm breed en 40 cm diep. Het zwarte metalen frame en het strakke van dit meubel zijn een mooie tegenhanger van het stoere teakhout. De uitgebreide serie omvat diverse kasten, tv dressoirs en verschillende maten eettafels. Leuk te combineren met de andere items uit de tv wandelementenvan de Cosmo serie.

De collectie van DTP Interiors heeft een brede variatie meubels die zowel tijdloos als vernieuwend zijn. In het avontuurlijke en duurzame assortiment meubels geven zij gebruikt hout een nieuw leven. In een vorig leven getekend met vlekken, nerven en barsten, heeft iedere tafel en kast een eigen karakter.

Wil je combineren? Er zijn nog veel meer meubelen in deze stijl te vinden in de Odeon en Cosmo collectie online of in onze showroom!

Specificaties

Artikelnr CS 606050
Woonstijl Industrieel
Materiaal Hout
Type Boekenkasten
Collectie COSMO
Hoogte 220 cm
Breedte 40 cm
Diepte 40 cm
Kleur blank gerecycled teakhout
Kleur poten zwart vintage metaal
Merk DTP HOME

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten