Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Tafels DTP Home salontafel Odeon medium

Op bestelling

Op bestelling; let op: transporttijden kunnen variëren.

€ 329,00
In winkelwagen

Artikelomschrijving

OD 842552
DTP Home Odeon
35xØ60 cm
Teakhout
Zwart metalen frame

De Odeon collectie van DTP Interiors is een elegante collectie met een stoer randje door het gebruik van gerecycled teakhout met metalen afwerking. In het teakhout zijn grijs en wit tinten terug te vinden, wat prachtig contrasteert met de zwarte metalen accenten.

De Odeon salontafel heeft een hoogte van 35 cm en een diameter van 60 cm. Met de hoge fijnere metalen frame behoudt deze salontafel een luchtig design, die je interieur niet verzwaard. Ook leuk te combineren met de andere ronde salontafels in de maten Ø40 cm en Ø80 cm.

Wil je combineren? Er zijn nog veel meer meubelen in deze stijl te vinden in de Odeon en Cosmo collectie online of in onze showroom!

Specificaties

Artikelnr OD842552
Woonstijl Industrieel
Type Salontafels
Collectie Odeon
Merk DTP HOME

Advies nodig?

Stel je vraag via Facebook , e-mail of bel 0184 423 888

Verzendingen

Kleine bestellingen
Onze partner voor het leveren van kleine bestellingen is Post NL. De verzendkosten voor alle pakketten die via Post NL bezorgd kunnen worden bedragen € 6,95.

Grote bestellingen onder € 750.=
Voor het leveren van grote bestellingen maken wij gebruik van onze eigen bezorgservice. De bezorgkosten voor bestellingen tot € 750,- bedragen € 45.=

Gratis verzending boven € 750.=
Bestellingen vanaf € 750,- worden binnen NL ( muv de waddeneilanden ) gratis bezorgd. Met uitzondering van Sale artikelen.

Gerelateerde producten

Sluiten