Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Fauteuils

Warm en sfeervol wonen! De Eleonora collectie bestaat, onder andere, uit een zeer uitgebreid assortiment fauteuils met een industrieel karakter. Kom de speciale sfeer proeven en ervaar het comfort van deze Eleonora fauteuils zelf.

Het merk Eleonora is uniek in Nederland en staat voor elegantie. Van kasten tot eettafels, van fauteuils tot eetstoelen, er zit werkelijk voor iedere woning iets bij van Eleonora meubelen. Eleonora heeft een industriele uitstraling en past in ieder interieur.

De stoelen, banken en fauteuils van Eleonora zijn voornamelijk vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Hierdoor ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Naast kwaliteit heeft Eleonora comfort hoog in het vaandel staan. In de fauteuils kun je heerlijk wegzakken en lekker bijkomen na een drukke dag. Ook de eetstoelen en barstoelen met en zonder leuning zijn zeer comfortabel en passen perfect bij iedere eethoek.

Je bestelt je meubels van Eleonora heel eenvoudig online. Maar wij begrijpen heel goed dat je misschien eerst zelf wilt testen of de meubels van Eleonora echt zo comfortabel zijn en of de kwaliteit bevalt voordat je over gaat op een aankoop. Je bent daarom altijd van harte welkom in onze showroom in Sliedrecht.

Sluiten