Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk interieuradvies
Het combineren van de juiste elementen en een persoonlijke stijl kan erg lastig zijn, en dat terwijl een 'persoonlijk' interieur juist dé trend van dit moment is!
Hoe beïnvloedt kleur bijvoorbeeld je ruimte, of: welke indeling past het beste bij jouw huis? Welke meubelen sluiten aan bij jouw persoonlijk levensstijl?

Interieuradvies bij Korver Living
Persoonlijk advies op maat vinden wij niet meer dan vanzelfsprekend.Korver Living helpt klanten graag op weg met interieuradvies en inspiratie in die sfeer die precies bij jou past. Richt jouw eigen droomhuis in en laat je hierbij inspireren door persoonlijk interieuradvies van onze stylisten! Samen besprek we uw wensen om zo tot een passend advies voor een nieuw meubelstuk of een complete nieuwe inrichting te komen. Tijdens de reguliere openingstijden van onze winkel staan wij voor u klaar! Ook plaatsen wij met regelmatig de laatste nieuwe woon- en interieurtrends online op ons blog.

Ben je geïnteresseerd in de collectie van Korver Living en zie je meubels die je aanspreken in onze collectie, maak dan een afspraak met één van onze verkoopsters.

De stylist brengt jouw wensen in kaart, combineert die naar wens met de laatste interieurtrends en styling tips, en adviseert jouw perfecte interieur op basis van de onze collectie. Dit kan naar wens in kaart gebracht worden door middel van een plattegrond om goed inzichtelijk te krijgen hoe de meubels van jouw keuze de ruimte vullen.

Met onze ruime collectie in verschillende stijlen vind je altijd meubels die bij je passen. Van landelijk tot modern. Onze stylisten helpen je om jouw stijl te ontdekken, of vinden de juiste mix!

Zie jij jouw nieuwe interieur al voor je?

INTERIEURADVIES; DE VOORDELEN OP EEN RIJTJE

1. Je wordt geïnspireerd
Een goede voorbereiding is het halve werk. Probeer daarom alleen of samen met een stylist inspiratie op te doen. Doe een rondje langs verschillende stijlkamers in onze woonwinkel, om te kijken wat je mooi vindt. Zelf kun je ook thuis een moodboard maken, op Pinterest of door te knippen en te plakken.

2. Je krijgt hulp van een interieuradviseur
Je voelt je pas echt thuis in een huis met persoonlijke spullen en sfeervolle accessoires. Hiermee maak je je interieur helemaal af. In een interieuradvies maak je vaak een wishlist van meubels en accessoires, die passen bij jouw stijl en wensen.

3. Je gaat uit je comfortzone
Met de hulp van een stylist durf je meer en gaan alle veilige keuzes overboord. Doordat de stylist je laat zien wat mogelijk is, kies je opeens wél voor dat grof gebreide vloerkleed of kussens in een felle kleur.

4. Shoppen = leuk
Stiekem het allerleukste van interieuradvies? Shoppen! Interieurliefhebbers zijn aan het goede adres bij Korver living

Sluiten