Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Blog

Nieuw in onze collectie: Urban Cotton wandkleden

U vindt dat uw interieur toe is aan vernieuwing, maar u weet niet hoe. Dit zal velen van ons bekend in de oren klinken. De wandkleden uit de Urban Cotton collectie kunnen een uitkomst bieden ! Met deze wandkleden geeft u uw interieur een unieke en onderscheidende impuls. U geeft uw interieur op een eenvoudige manier een stoere en creatieve look, waardoor u uw interieur met relatief weinig middelen een flinke boost kunt geven.

Urbancotton-ladyinblue-Korverliving

Ook kun je een wandkleed gebruiken om meer contrast aan te brengen in je interieur. Zo is de combi van een betonvloer met zachte stoffen erg mooi. Een drukke print in een interieur met basic kleuren zorgt ervoor dat je interieur tot leven komt. En wat denk je van de combi van bohemien met industriële elementen? Tegenwoordig helemaal hip!

Urbancotton-concrete-stairs-Korverliving

Een wandkleed kan dus in iedere ruimte. Beperk je niet alleen tot de woonkamer, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan de slaapkamer. Zo kun je met een wandkleed al heel gemakkelijk een hoofdboord maken. En voor iedereen die van afwisselen houdt: met een wandkleed verander je je interieur in no-time!

The-look-Urban-Cotton-Korver-Living

Alle werken zijn ontworpen door creatief talent uit het netwerk van Urban Cotton. Doordat Urban Cotton de creatieven de artistieke vrijheid geven, zijn zij in staat om het unieke verhaal achter ieder kunstwerk vast te leggen. Zo is elk design als het ware een handtekening van de ontwerper.

De collectie van Urban Cotton is divers en varieert in vorm van samenwerking met de artiest, maar ook in materiaalgebruik en oplage. Hierdoor kunnen zij unieke kunstwerken bereikbaar en betaalbaar maken voor een uiteenlopend publiek.

Urban Cotton biedt een unieke collectie van 100% biologisch katoenen wandkleden. Breng je interieur tot leven en maak het écht persoonlijk met een van deze origineleblikvangers. Met een goede mix van uiteenlopende stijlen, is er een passend wandkleed voor ieder interieur. Van bohemian tot industrieel en van landelijk tot modern. De wandkleden zijn te koop bij Korver living in Sliedrecht.

Wanneer u bij Korver living een wandkleed koopt, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. De wandkleden die Korver living u aanbiedt worden namelijk uitsluitend gemaakt van 100% organisch katoen.

De bovenzijde van het wandkleed is voorzien van een tunnel, waardoor het op een eenvoudige manier aan uw wand te bevestigen is.

Hanging_Baskets_Urban-cotton-Korverliving
Bekijk meer blogs
Sluiten