Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Blog

Aaaaaaan taaaafel!

Aaaaaaan taaaafel! Wie houdt er nu niet van eten en daarna heerlijk natafelen? Zeker nu de avonden langer worden is een fijne eethoek met lekkere comfortabele stoelen of eetbank het fijnste plekje in veel huiskamers. Heerlijk samen eten, een spelletje spelen, lekker natafelen en de dag doornemen, kortom: het centrale punt voor het hele gezin. Een mooi voorbeeld is onze eettafel Odeon. Ook al zal de kerst dit jaar door corona anders zijn dan andere jaren, zal dat aan de gezelligheid rond onze eethoek niets veranderen. Kortom: Kom maar door met dat 5-gangen diner! (samenwerking)

ti-601384-dining-table-shape-oval-plus-ri-200014-side-chair-delaware-sfeer-2

Maak er een stoere combinatie van
Of je nu kiest voor een eetkamerstoel met of zonder armleuningen, of misschien wel een eetkamerbank, alle combinaties mogen en kunnen! Door het ambachtelijk gelooide leer en de stoere zwarte poten, krijgt jouw eetkamer een stijlvolle boost. Extra tof: bijvoorbeeld de gehele Haveco-collectie is verkrijgbaar in meerdere leersoorten én -kleuren. Kijk ook eens naar de collectie eetkamerstoelen van D'Bodhi !! Mooie materialen in combinatie met trendy stoelen. Zo mix en match je eenvoudig jouw favorieten kleuren. Want alles in één kleur, dat hoeft echt niet meer! Maakt het kiezen weer een stuk gemakkelijker.

bt-438252-beam-dining-table

Blijf heerlijk zitten
Ben jij ook zo’n fan van gezellige diners met familie of vrienden? ( natuurlijk wel binnen de corona regels ) Blijf jij dan ook het liefst nog uren aan tafel zitten? Dan is eetkamerstoel Zoeterwoude echt iets voor jou! Zit je liever met armleuningen? Dan is er eetkamerstoel Apeldoorn. Deze stoelen worden standaard geleverd met parketwieltjes, maar kunnen ook heel eenvoudig worden geleverd zonder. Mocht je op zoek zijn naar iets totaal anders? Dan is er nog de hele toffe eetkamerbank Zoeterwoude. Zeker weten dat jij heerlijk blijft zitten, zeker als we deze stoelen en bank ook nog eens combineren met de eettafel Timeless.!

Tip: Twijfel je of de eetkamerbank onder de tafel past? Meet dat de ruimte aan de binnenkant van de tafelpoten. Zo voorkom je om voor de verrassing te komen te staan, dat de bank misschien niet tussen de tafelpoten past.

ti-424203-a-team-dining-table

Stoer, uniek en duurzaam: leer
Mocht je het nog niet weten, leer is niet ‘zomaar’ leer. Sterker nog er zijn meer leersoorten dan je wellicht in eerste instantie denkt. De leersoorten van Korver Living worden op een ambachtelijke manier gelooid, waarbij het vakmanschap een belangrijke rol speelt. Dit maakt iedere stoel (of bank) uniek! Je kunt kiezen uit de volgende leersoorten;

  • Afgedekt leer: Deze leersoort is het minst kwetsbaar binnen de nerfleders. Dit wordt ook wel gepigmenteerd leer genoemd. Voordeel: deze leersoort is uitstekend bestand tegen vlekken en vervuiling én heel eenvoudig in onderhoud.
  • Semi analine leer: Deze leersoort is voorzien van een dunne beschermlaag. Hierdoor is deze beter beschermd tegen vlekken en verkleuring. De echte huid is zeker nog zichtbaar en voelt stevig aan.
  • Vol analine leer: Dit wordt ook wel de opperhuid genoemd. De natuurlijke littekens zijn bij deze leersoort zichtbaar. Ieder stuk leer wordt gekleurd in een bad, waarbij er verder geen coatings worden toegevoegd. Geen enkel stuk is hetzelfde, je koopt dus altijd een uniek exemplaar!
  • Microleer: Deze leersoort bestaat uit schaafsels echt leer. Deze worden samengeperst waardoor er een lederen basis ontstaat. Deze basis wordt verlijmd met microvezels.
Bekijk meer blogs
Sluiten