Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Top 3 trendy relax fauteuils

Voor ons de nummer 1: Relaxfauteuil Jesse. Relax fauteuil Jesse is leverbaar in verschillende leersoorten zoals Kenia leder, Vintage leder, Stelvio leder, Concrete leder en BULL Eco-Leder. Klik HIER voor meer informatie over leer. De open kap naden geven de relaxfauteuil een mooie, trendy en robuuste look. Zoals we van deze fabrikant gewend zijn, zijn er verschillende afwerkingen qua stiknaad mogelijk. Wil je een relax fauteuil, maar niet zo'n oubollige ? Dan is de fauteuil Jesse vast iets voor jou. Verrassend is het geweldige lounge comfort van deze relaxfauteuil Jesse! Vaak gaat het uiterlijk van een fauteuil ten koste van het comfort of andersom. Daar is bij de fauteuil Jesse totaal geen sprake. En mooi, En lekker zitten !! De fauteuil is leverbaar met 8 verschillende modellen poten en kan zowel vast of elektrisch verstelbaar ( ook met accu, zodat je die vervelende bedrading niet constant in de kamer zichtbaar krijgt) geleverd worden. Ook is de fauteuil voorzien van een tiptoets bediening. In de fauteuil zijn 2 motoren verwerkt zodat de rug en de zitting los van elkaar te verstellen zijn.Ook kunnen wij deze fauteuil ook leveren met een lendekussen. Heb je het vaak koud, dan is de stoelverwarming misschien wel wat voor je. Klik HIER voor relaxfauteuil Jesse.

Stevig op plek nummer 2 is gekozen: Fauteuil Indy . Relax fauteuil Indy is leverbaar in verschillende leersoorten zoals Kenia leder, Vintage leder, Stelvio leder, Concrete leder en BULL Eco-Leder. Klik HIER voor meer informatie over leder. De open kap naden geven de relaxfauteuil een mooie, trendy en robuuste look. Zoals we van deze fabrikant gewend zijn, zijn er verschillende afwerkingen qua stiknaad mogelijk. Bovendien kan je kiezen uit vele verschillende trendy poten zoals industrieel metaal, hout of beton look. Daarnaast is er de keuze tussen een dmv een gasveer verstelbare stoel of dmv een duomotor incl. accu. Maak het helemaal af met een lendekussen en evt. stoel verwarming.

Het leuke van relaxfauteuil Indy is dat hij volledig naar eigen wens samen te stellen is en daardoor naar eigen smaak kan worden gefabriceerd. exclusief in onze winkels te bestellen. Kom in onze kijken en proef zitten maak kennis met het nieuwe relaxen. Wij tonen je graag alle mogelijkheden. Klik HIER voor relaxfauteuil Indy.

Als dikke nummer 3 is gekozen: Fauteuil Tom. Relax fauteuil Tom is leverbaar in verschillende leersoorten zoals Kenia leder, Vintage leder, Stelvio leder, Concrete leder en BULL Eco-Leder. Klik HIER voor meer informatie over leer. De open kap naden geven de relaxfauteuil een mooie, trendy en robuuste look. Zoals we van deze fabrikant gewend zijn, zijn er verschillende afwerkingen qua stiknaad mogelijk. Bovendien kan je kiezen uit vele verschillende trendy poten zoals industrieel metaal, hout of beton look. Daarnaast is er de keuze tussen een dmv een gasveer verstelbare stoel of dmv een duomotor incl. accu. Maak het helemaal af met een lendekussen en evt. stoel verwarming.

Het leuke van relaxfauteuil Tom is dat hij volledig naar eigen wens samen te stellen is en daardoor naar eigen smaak kan worden gefabriceerd. exclusief in onze winkels te bestellen. Kom in onze kijken en proef zitten maak kennis met het nieuwe relaxen. Wij tonen je graag alle mogelijkheden. Klik HIER voor fauteuil Tom.

Introductie trendy relax fauteuils Bekijk meer blogs
Sluiten