Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Blog

HAVECO echt lederen bankstellen top 3

Banken, en zeker de kwaliteitsbanken van HAVECO , Zijn in elk huishouden een zeer geliefd en veelgebruikt meubel. Bankstellen vormen de centrale plek in praktisch elke woonkamer. En zeker de Frankfurt bank is DE plek bij uitstek waar je alleen of met familie of vrienden, lekker kunt relaxen om van elkaars gezelligheid te genieten. Een bank is, naast de eettafel en de daarbij behorende eetkamer stoelen, vaak het meest gebruikte meubel binnen ieders interieur. Daarom is het belangrijk dat je de juiste bank uit kiest die bij jouw levensstijl past en aan jouw smaak en eisen voldoet. Volgens onze stylisten voldoet de Frankfurt bank aan al deze eisen.

Omdat de keuze in bijvoorbeeld de ledersoorten die Haveco op hun bankstellen gebruikt ( Haveco staat bekend om haar gebruik van de fraaiste ledersoorten en kwaliteiten ), en meubelstoffen enorm is hebben wij, om de keuze misschien iets makkelijker voor je te maken, onze verkoopspecialisten gevraagd wat in hun ogen de 3 “beste” Haveco banken zijn. Uit hun selecties is de onderstaande “Haveco banken top-3″ opgemaakt.van de hoogste kwaliteit en de beste afwerking.


1. De Frankfurt bank.

Door al onze stylisten aangewezen als favoriet.
Hoekbank Frankfurt van Haveco, comfortabele topklasse!

Met de Frankfurt hoekbank haalt u absolute topklasse van Haveco in huis! De bank Frankfurt van Haveco, wordt gemaakt met de beste materialen. De zitkussens worden standaard uitgevoerd met koudschuim. Deze vulling staat garant voor een heerlijk, duurzaam, zacht zitcomfort met een uitstraling die je gerust trendy nonchelante mag noemen! Standaard is de Frankfurt bank uitgevoerd met rechte metalen pootjes in zwart of titanium.Daarnaast is de Frankfurt bank optioneel leverbaar met een fraaie design beugelpoot. De Frankfurt bank is verkrijgbaar in vele opstellingen en afmetingen. Zo is in onze showroom in Sliedrecht de Frankfurt bank te zien als 2.5 zits en als hoek opstelling met een ottomane. De Frankfurt bank is natuurlijk ook leverbaar als vaste 2-zitsbank, en 3-zitsbank.

De Frankfurt bank is 100% Nederlands vakmanschap, met oog voor detail. Overtuig u zelf en ervaar het comfort en de sublieme afwerking in onze showroom, waar u de bank Frankfurt zelf kunt proberen. Onze medewerkers helpen u dan graag bij de keuze van uw bankstel.

Frankfurt Ottomane-Korverliving
Bekijk de Frankfurt bank

2. De Apple bank.

Goeie tweede is de Apple bank van Haveco.

De modern vormgegeven Apple relaxbank heeft een geweldig zitcomfort en is verkrijgbaar als vaste opstelling zonder relaxfunctie, of optioneel, met een electrisch verstelbare relax functie in iedere zitplaats. Deze Apple bank is standaard voorzien van verstelbare hoofdsteunen. Haveco meubel bied op de Apple relax bank de keuze uit de mooiste ledersoorten en stoffen in diverse kleuren. Bovendien kunt u de Apple bank bestellen met een contrasterend stiksel. De Apple bank is verkrijgbaar als fauteuil, bankstel, 2-zitsbank, 2,5 zitsbank of 3-zitsbank.

Apple 4-bank-Haveco-Korverliving
Bekijk de Apple bank

3. De Carlton bank

Iedereen voelt zich thuis in de Carlton bank van Haveco !

De bank Carlton een mooie designbank met veel mogelijkheden. Zoal we gewend zijn van een kwaliteitsleverancier als Haveco meubel is er een ruime keuze uit verschillende kwaliteiten en kleuren leder of stof. Daarnaast is er keuze uit verschillende poten om deze bank net een andere touch te geven. Als je van relaxen op de bank houd, is de Carlton bank een echte aanrader. De arm te hoog of te laag ? Je kunt zelfs kiezen uit een lage of een hoge arm.

De Carlton bank van Haveco is in diverse maten leverbaar? Wil je lekker chillen op deze bank ? Geen probleem, want de Carlton bank is ook leverbaar met een chaise longue.

Kom de Carlton bank eens bekijken in de showroom van Korver living in Sliedrecht.

Carlton 05-Haveco-Korverliving
Bekijke de Carlton bank Bekijk meer blogs
Sluiten