Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Blog

Nordic Black and White interior

Een interieur waarin jij je al snel thuis voelt is de interieurstijl Nordic black and white. Deze zwart/wit combinatie is een klassieker die het altijd goed doet. Het luchtige wit in combinatie met stoer zwart zorgt voor een prachtig contrast.

blog witte ronde bank

Saai?

Ben je bang dat dit toch een beetje saai wordt? Speel dan met verschillende materialen en patronen. Creëer contrast met verschillende materialen (en dus niet maar één soort) Denk hierbij aan rotan, hout , bamboe, wol, open leersoorten en aaibare stoffen. Veel materialen gaan prima samen en sommige zijn zelfs mooier in combinatie met elkaar! Zoek daarom altijd materialen die elkaar aanvullen. Wees niet bang om naast je leren bank een rieten mand te zetten en vervolgens over je leren bank een wollen plaid te leggen om dit alles te combineren met een zwarte basalt stenen salontafel. Door meerdere materialen met elkaar te combineren creëer je juist een warm, huiselijk en speels interieur!

blog toevoeging verschillende k;lein materialen

Voeg een accentkleur toe

Je kunt natuurlijk ook een accentkleur toevoegen voor wat meer pit. Wat denk je bijvoorbeeld van de kleur groen? Schilder één wand in een groene kleur en je zult versteld staan van het resultaat. Wil je het iets subtieler aanpakken? Ook groene planten komen extra mooi uit in een zwart wit interieur. Planten zijn zowiezo altijd een goed idee. Ze vrolijken je interieur op én zorgen voor minder stress!

blog accentkleur ria let io 50 klein nieuwe versie 1

Cognac in combinatie met zwart/wit

Ook de kleur cognac is een mooie toevoeging in je zwart/wit interieur. De kleur cognac kennen we van de gelijknamige drank: Cognac. De lichtbruine kleur neigt naar oranje en straalt warmte uit. De drank wordt ook wel Brandy genoemd wanneer het drankje niet in Cognac wordt gedistilleerd maar in Frankrijk of Spanje. Het is een prachtige tint die in de vorm van meubels mooie accenten aan je interieur kan geven. Een cognackleurige bank bijvoorbeeld in combinatie met zwart/wit geeft je interieur warmte, maar ook een stoere noot. Let wel op, want deze kleur is erg bepalend en prominent in huis, dus gebruik de kleur in 1 of 2 items zoals bv een bank, fauteuil of eetkamerstoelen. Dit geeft heeft mooiste resultaat.

blog cognac klein
Bekijk meer blogs
Sluiten