Wij gebruiken cookies. Akkoord
  • Gratis luxe bezorgservice vanaf € 750,-

Blog

Timeless dineren met DTP Home

Als ik een willekeurig iemand de vraag stel, welk plekje het populairst is in zijn of haar huis is het antwoord vaak: de eettafel Aan de eettafel worden vaak de leukste momenten beleefd met familie of vrienden. De eethoek vormt, bij ons in ieder geval, het middelpunt van ons huis. Er wordt aan de eethoek gegeten, gewerkt, geborreld, gepraat, er worden spelletjes aan gespeeld en huiswerk aan gemaakt. In de weekenden kook ik graag en dan is de eettafel de plaats waar alle gerechten worden geproefd, vaak gevolgd door, laten we maar zeggen: opbouwende kritiek en af en toe een compliment. Kortom: in ons gezin is de eethoek een heel belangrijke plaats. Wat ik persoonlijk 1 van de mooiste tafels vind is de tafel BEAM ,uit de timeless collectie van het merk D'Bodhi. Mooie robuuste houten balken vormen het blad. Dit zijn gerecyclede teakhouten balken, wat een mooi doorleefd uiterlijk aan de tafel geeft. In combinatie met de vintage metalen poten heeft D'BODHIeen echte "leeftafel ", ontwikkeld.

dbodhi- Beam eettafel_Detail_korverliving

De robuuste tafel Beam met metalen poot is goed te combineren met de stoere leren stoelen met een metalen frame van het merk HAVECO. De tafel Beamen en de stoel Solo vormen een perfecte match. De "leef ' tafel gaat goed samen met het natuurlijke karakter van de leersoorten Vintage of Rugby, waar je de stoel oa in kan laten bekleden. Met deze combinatie geef je een industriële en landelijke sfeer aan je eethoek.

DBodhi-beam1-solo-korverliving

Wat erg belangrijk is voor de sfeer is dat je goede VERLICHTING boven de tafel hebt. Als de eettafel niet mooi recht onder een lichtpunt staat, haal dan een mooi snoer, bevestig een mooi haakje boven de tafel in het plafond, en zorg er hiermee voor, dat de lampen recht boven de tafel komen te hangen en laat het snoer gewoon zien. Je zult zien, dat het er nog mooi uit ziet ook.. Als we na een avondje uit.laat thuis komen zitten we vaak nog een poosje aan de tafel met een mooi glas wijn, genietend van goede muziek en dan is de juiste verlichting best wel belangrijk..

dbodhi- Beam eettafel_Detail_korverliving
DBodhi-beam-solo=korverliving
Bekijk meer blogs
Sluiten